Визитки с вградена NFC технология

1456

NFC технология – визуализиране на информация чрез допир до мобилен телефон.

От сайта на компанията Moo могат да бъдат поръчани визитки с вградена NFC технология. По този начин чрез допиране до мобилен телефон или друго устройство с NFC може да се визуализира дадена информация (например уебсайт, електронен магазин или да бъде свалено мобилно приложение).

 

Визитки с вградена NFC технология

Истината е, че с подобни визитки може да правите много неща. Само с едно докосване може да се проведе телефонен разговор, изпрати съобщение или запазят контактни детайли. Може да видите дори как да стигнете до дадена локация или да добавите контакта към социалните мрежи.

 

Визитки с вградена NFC технология

Визитките към момента са съвместими с всички Android и Windows устройства. По-интересно е, че по всяко едно време може да промените свойствата на своята визитка, като тази промяна е неограничена. Това става чрез специално приложение Manage Paper+, чрез което виждате и колко пъти е потърсена информацията от визитката. Единственото условие е да не мокрите визитката.

Цените започват от 29.99$ за 20 картички и достигат до 119.96$ за 80 броя.

 

Източник: www.moo.com

СПОДЕЛИ
Антон Даскалов
Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Специалност: Икономика с профил Бзнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Фото ентусиаст с добро портфолио в Shutterstock: https://goo.gl/4S546x