Превърнете думите в действия с бележника Moleskine Livescribe

1069

Moleskine пусна в продажба нова серия календар- бележници, които могат да се използват в комбинация с интелигентната писалка на Livescribe.

По този начин направените бележки и скици върху хартия лесно могат да бъдат прехвърлени в реално време към устройствата на Apple под формата на цифрови файлове.

Сензорите за движение вградени в писалката записват местоположението и движенията, които прави пишещият. Синхронизацията става посредством Bluetooth, като за всяка страница се създава отделен файл.

Като допълнение химикалът позволява да се записва звуков файл, докато се водят записки, които в последствие могат да бъдат преслушани. Четните страници на бележника са поставени икони за стартиране, спиране или поставяне на пауза, които химикалът разпознава.

Върху нечетните страници пък има икони, чрез които се извършва прехвърляне и организиране на записките към мобилното приложение. Въведеният текст може да бъде разпознат от приложението, след което лесно да бъде копиран и изпратен под формата на съобщение, публикуван в социалните мрежи или синхронизиран с календара на мобилното устройство.

Календар-бележникът е във формат 13/21 см, с 240 страници и има характерните за „Moleskine” елементи – заоблени ъгли, лента за отбелязване и ластик за захващане на корицата. В окомплектоването не е пропусната и инструкцията за използване на писалката, която е отпечатана върху два отделни листа.

Цената за календар-бележника е 29.95$, а на интелигентната писалка – 149.95$, като и двете могат да бъдат закупени от електронния магазин на “Livescribe”.

 

ВИДЕО С ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Източници: http://www.moleskine.com/en/news/livescribe-notebook

http://store.livescribe.com/livescribe-notebook-by-moleskine-1-and-2.html

СПОДЕЛИ
Антон Даскалов
Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Специалност: Икономика с профил Бзнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Фото ентусиаст с добро портфолио в Shutterstock: https://goo.gl/4S546x