Коника Минолта с решение за лесно управление на документи

2575

 

Лесното управление на документи е ключово в компаниите.

Организациите, разполагащи с голям обем информация на хартия изпитват затруднения в нейното управление. Независимо дали става въпрос за имейл комуникация с прикачените в тях файлове, документи на word, сканирани документи, уеб съдържание и други, които се съхраняват на различни места, основната цел е ефективно управляване, лесно откриване и бърза обработка.

На помощ идват решенията за управление на корпоративното съдържание (Enterprise Content Management – ECM) и системите за управление на документи (Document Management Systems – DMS). Тук се включват процеси по сканиране на документи, управление на съдържанието, неговото съхранение и осигуряване на лесен достъп до него. Според проучвания 7.4 часа седмично прекарваме в търсене на информация. Ето защо този тип решения пестят време и най-вече средства на компаниите.

Коника Минолта предлага решение и в тази област, с което се постига бързо и лесно автоматизиране на бизнес процесите, рутинните задачи и работата с документи.

Сред част от процесите, които се опростяват са:

  • одобрение на фактури,
  • свързване на данни от различни бизнес системи,
  • интегриране с облачни услуги в платформата на Microsoft SharePoint и други.

Една малка част от спестяващите време и средства задачи са: автоматичните напомняния при управлението на договори, автоматично архивиране по различни параметри на имейл комуникацията, сканиране и обработка на пристигащите фактури. Всичко това е гарантирано от вградената технология за разпознаване на символи (OCR), а резултатът се отразява в намаляване на грешките.

Решението е подходящо за всеки един отдел – от тези за доставки и финанси, през поддръжка и информационни технологии, до продажби, маркетинг и човешки ресурси. Системата позволява клиентите сами да попълват различни форми за поръчки онлайн. Достъпът до нея е еднакво улеснен, независимо от използваното устройство.

Вижте повече във видеото:

Източник: ecm.konicaminolta.co.uk