Konica Minolta подкрепя мобилната работа в салоните на Lufthansa

2895

Гостите в салоните на Lufthansa ще имат възможността да се възползват от безплатните печатни и копирни услуги на Konica Minolta. Всички салони на Lufthansa в Германия вече са оборудвани с многофункционални устройства с възможност за WiFi връзка. През тази година услугата на Konica Minolta ще бъде пусната в салони на Lufthansa по целия свят, за да се улесни мобилната работа на гостите.

Lufthansa се обърна към Konica Minolta, с цел партньрство в посока повишаване на мобилните удобства на своите гости. Те вече могат да се възползват от многофункционалните устройства с възможност за WiFi връзка и услугата „Secure Guest Print“ на Konica Minolta във всички салони в Германия. Същата услуга ще бъде достъпна навсякъде по света в рамките на 2018 година.

 

„Прекарахме дълго време в търсенето на сигурно и надеждно решение за печат и копиране в нашите салони, което да е изключително лесно за употреба. Намерихме подходящия партньор за това в лицето на Konica Minolta. Текущите данни за потребителите във Франкфурт и Мюнхен показват, че новата услуга е много популярна сред нашите гости „, обяснява Катрин Шмитнер, мениджър на Lounge Projects в Lufthansa AG.

Опростеният и интуитивен потребителски интерфейс на многофункционалните системи е важен фактор за Konica Minolta в осигуряването на удовлетвореност у клиентите. Гостите в салоните на Луфтханза вече се възползват от това. Те могат просто да изпратят своите документи на конкретен имейл адрес и след това да получат ПИН-код, който да използват за принтиране от системата. Това става благодарение на приложението, отговарящо на най-строгите изисквания за сигурност Secure Guest Print, част от платформата bizhub Evolution на Konica Minolta. Освен това всички гости могат без код да ползват безплатната услуга за копиране. Интегрирането на функцията за сканиране е планирано за в бъдеще.

„В Konica Minolta сме твърдо убедени, че в бъдеще работата ще бъде по-скоро ситуация, отколкото място. Ето защо използваме широка гама от интелигентни решения за насърчаване на мобилността и се радваме, че успяхме да вдъхновим Lufthansa с нашите концепции „, казва Йоханес Бишоф, президент на Коника Минолта Бизнес Решения Германия.