Купете тениска и помогнете на болен от рак

4329

Smile to Me  е онлайн магазин, от който можете да си купите тениска с уникален дизайн или платнена торбичка и така да помогнете за лечението на млад мъж, болен от рак.

Udpdate: на 03 февруари 2014 Мишо Бояджиев, създателят на този сайт, почина. За съжаление, времето му не стигна да развие тази благородна кауза. Мир на праха му и съболезнования на семейството и близките му.

Това е чудесен пример как печатът на персонализирани продукти може да бъде и благородна кауза. Тук, в България.

 

Човекът се казва Михаил и е на 34 години. Тръгва по пътя на битката с рака през 2012 година и, както на почти всички болни, му се налага да събира пари за лечението си. Няма да го видите в репортажи по телевизията, нито хората разпространяват снимки във Фейсбук с драматичната му история, но той е намерил начин и избира различен път като създава малък онлайн магазин, от който можете да си купите напечатана тениска или платнена торбичка с уникален дизайн.

Засега магазинът изпълнява своята цел, но Михаил не иска да спира дотук. Целта му е да го превърна в място, на което да се продават още продукти с благотворителна цел, не само за него, но и за други болни от рак и средствата да подпомагат лечението на повече хора.

Всеки желаещ може да помогне с идея, дизайн, готов продукт или друго като се свърже с него тук. Това е чудесен повод за дизайнери и рекламни производители да помогнат за една благородна кауза чрез креативните инструменти, които имат.

Ето една идея за доставчик на оборудване или на рекламен производител: Тъй като Михаил няма възможност за голямо производство, в момента всеки поръчал трябва да чака той да събере 30 поръчки, за да може да ги произведе и достави на поръчалите. Може би ще се намери рекламен производител, който да си сътрудничи с него и да произвежда единични бройки на ниска цена или дори доставчик, който да помогне…

Още една идея – за дигитални печатници: магазинът може да бъде обогатен с много персонализирани печатни продукти, които да бъдат продавани с благотворителна цел. Въпрос на добри идеи и добра реализация.

Свържете се с Михаил Бояджиев тук.

Можете да му помогнете и с дарение:

БАНКОВ ПРЕВОД
Банка Пиреос България АД
Титуляр – Михаил Бояджиев
BIC/SWIFT – PIRBBGSF
IBAN – BG52 PIRB 8020 1604 3316 28

……………

PayPal

……………

Или просто споделете сайта с приятел Smile to Me.