Нов живот за пощенските картички

  4135

  Руски сайт предлага услугата изпращане на персонализирана пощенска картичка като отпечатва дигитално всяка картичка.

  101 картички  предлага възможност да качите своя снимка, да направите красиво оформление по собствен вкус, да добавите поздравителен текст и да използвате различни цветове и шрифтове. Направени са множество тематични галерии по различни поводи и дати на големи празници. Една от приятните опции на сайта е известяването по електронна поща или чрез смс за предстоящи празници или ваши специални дати.

  Дотук всичко изглежда като всеки сайт за електронни картички. Отличителният белег на сайта е, че можете да изпратите картичката си по пощата. Красиво отпечатана на дигитален печат и изцяло персонализирана. Сайтът организира всичко от печата, до изпращането до получателя.

  На Запад подобни сайтове като Greetz, Moonpig, Postcard и други, се радват на огромна популярност. Руският сайт работи на същия принцип, но с една съществена разлика – не използва flash, което значително подобрява скоростта на зареждане на изображенията  и ускорява работата на сайта като цяло. Това го прави удобен и още по-лесен за ползване от потребителите. Също така са разработени мобилни приложения за iPhone и iPad.

  Защо тази услуга ни се видя интересна?

  Печатница, която предлага продукти за крайни клиенти – албумчета, пъзели, чаши, календари и т.н., спокойно може да въведе и тази услуга. Пощенските картички загубиха битката с електронните именно заради скоростта на изпращане, времето, което трябва да загубите, за да отидете до пощата и да изпратите една от многото готови картички, които се продават.

  Представете си картичка, която създавате специално за свой близък, създавате собствен дизайн и послание и картичката пристига по пощата – красиво отпечатана. За нашите условия подобна услуга може да бъде платена и чрез смс, което значително улеснява потребителя. Най-скъпият смс в момента за онлайн разплащания е 6лв., като почти половината отиват за мобилния оператор. Колкото повече потребители плащаат по този начин, толкова повече ще намалява процентът, който плащате на оператора.

  Идеята си заслужава да бъде обмислена, особено ако вече имате изграден сайт за печатни продукти за крайни потребители. Пощенските картички могат да бъдат добра допълнителна услуга.