Персонализирана пощенска марка

5379

След персоналната пощенска картичка, вече има пощенска марка с номинал 1лв., която можете да персонализирате със снимка по ваш избор. Персоналната марка е съчетание от пощенска марка и отделена с перфорация снимка по ваш избор.

Защо само Български пощи могат да печатат персонализирани марки, които да се изпращат по пощата?

Пощенската марка е платежно средство, с което заплащате услугата изпращане на писмо. Персоналната пощенска марка, на която отпечатвате собствена снимка, лого или някаква картинка, е прикрепена към истинска пощенска марка с номинал 0,65лв. или 1лв. В момента се предлагат три варианта пощенски марки с номинал, към които се прикрепят персоналните. Преди да влезнат в обращение, марките с номинал се валидират съвсем официално от Български пощи и чак тогава служат за платежно средство.

Персоналната пощенска марка е приятен начин да се отбележат фирмени събития, да си напечатате марки с фирмено лого или важни семейни празници, рождени дни, годишнини…

Поръчва се лесно.

1. Избирате персонална снимка, които изпращате до Български пощи на хартиен или електронен носител.

2. Избирате си подходяща марка с номинал. В момента се предлагат три дизайна марки, а номиналните им стойности са 0,65лв. и 1лв.

3. Попълвате договор-поръчка, който се намира в сайта на пощите.

4. Поръчвате и чакате 20 работни дни.

Цената е 24лв. на лист. На един лист са разположени 12 персонални марки.

Ако сте физическо лице, минималната поръчка е 1 лист.

Ако сте юридическо лице, минималната поръчка е 10 листа.

Повече информация тук.

СПОДЕЛИ
Деси Тодорова
Създател и основен двигател на блога. Има дълъг опит в рекламата и онлайн медиите. Майстор в създаването на уеб съдържание. Приема печата като инструмент за създаване на уникални продукти и услуги.