Печат на албумчета от Flickr

3715

След като един от най-големите готварски сайтове ще издава книги с рецепти, най-големият сайт за споделяне на снимки Flickr вече предлага на своите потребители да отпечатат албумчета със снимките, които споделят.

Софтуерът за подготовката на книгите е уеб базиран и изключително лесен за използване – като дизайн не се различава от галериите, в които потребителите създават. Предоставеният 1 ТВ (терабайт) безплатно пространство за съхраняване на снимки дава възможност на потребителите да споделят снимки с високо качество за печат.

Фотокнигите се отпечатват само в един формат, с твърди корици, на качествена фотохартия. На вътрешните страници може да се разположи само една снимка, която заема цялата страница. Следвайки концепцията на сайта за удобен и опростен дизайн, екипът на Flickr залага на семпъл дизайн и при албумчетата. От потребителите се изисква единствено да кликнат на иконката с книга в профила си и да изберат от галериите си снимките, които искат да поставят в печатния албум. Flickr се грижи за останалото. Вижте видео с инструкциите за създаване на албум.

Цената на фотокнигата е $34.95 – Вижте как се създава печатен албум тук.

Формат: 11″ x 8.5″
Твърди корици
20 страници
$0.50 за всяка допълнителна страница

Засега доставките са само за САЩ, но се очаква скоро да се предлагат и в други държави. Интересното тук е, че печатът се завръща в играта на територия, която привидно беше превзета от интернет и мобилните телефони.