Поръчка на печат върху дрехи онлайн

7525

Уеб порталът PRINT ALL OVER ME предлага лесен и удобен начин да си поръчате печат върху дрехи. И тук не става въпрос само за щампи върху тениски, а цялостно оцветяване на ризи, панталони, шапки, чанти, суичъри с изцяло ваш дизайн.

 

 

Създателите на портала са дизайнерско студио с офис в Ню йорк и собствена производствена база близо до Шанхай и предлагат не само да ъплоуднете снимката си и да поръчате персонализиран печатен продукт, но и да създавате дизайни за дрехите, които да продавате в сайта. За всяка реализирана сделка можете да спечелите 20% от продажната й цена. Тук можете да видите галерия с готови текстилни продукти за продажба.

 

 

Персонализирането на текстилните продукти е изключително лесно и бързо. Само трябва да качите снимка с ваш дизайн и да видите как ще изглежда върху избрания продукт. Ние решихме да изпробваме възможността за персонализиране на малка възглавничка със снимка. За няколко минути бяхме готови да поръчаме. Доставките се извършват в рамките на 2-3 седмици.

 

 

Студиото може да се похвали със 100% собствено производство и персонал с постоянна заетост, който се грижи за поръчките.

Каква е поуката за хората, които се занимават с печатни продукти?

  • Ако предлагате печатни продукти онлайн, направете процеса лесен и бърз.
  • Заложете на персонализацията – това продава и ще продава все повече.
  • Направете добро съотношение цена/качество.
  • Не се ограничавайте до локалния пазар – Интернет ви дава неограничени възможности. Това, което в България е непродаваемо заради цена, в някои държави може да се харчи добре.
  • Подгответе си добър бюджет за маркетинг и реклама – не можете да продавате без това.
  • Крайният клиент не обича сложни операции, инсталации, безкрайни корекции на файлове и хиляди опции. Предложете му процес в 2-3 стъпки и ще го спечелите.
  • Сложете техническата част най-отзад – на преден план извадете готов продукт, продукт и пак продукт.
СПОДЕЛИ
Създател и основен двигател на блога. Има дълъг опит в рекламата и онлайн медиите. Майстор в създаването на уеб съдържание. Приема печата като инструмент за създаване на уникални продукти и услуги.