Рекламна вложка с вграден LCD монитор

  2185

  Уникално потребителско преживяване от съчетанието на печатна рекламна вложка с дигиталния образ от LCD монитор. Специалното съчетание от печат и видео е направено за кампания на Toyota.

  Какво е резултатът, когато клиент поиска нещо, което никога не е правено?

  С въпроса и предизвикателството се сблъсква компанията с 40 годишна история в печатните маркетингови кампании Structural Graphics, когато с тях се свързват от Saatchi & Saatchi за новия си съвместен проект с Toyota. Става въпрос за 50 000 рекламни вложки в списание за автомобилния гигант, които трябва да се единствени по рода си и най-вече привличащи вниманието на читателя.


  Предложението, което трудно може да се опише и затова е по-добре да се види или докосне, съдържа LCD монитор и две независими електронни единици в една вложка. Крайният продукт предлага невероятно изживяване за потребителя, чрез комбинацията от множество сензорни точки, включително физическо взаимодействие с дръжките на вратите за измерване на сърдечния ритъм, LED осветление на таблото, обемна визуализация и звукови сигнали. Добавен е и аромат на кожа, който въздейства допълнително на сетивата. Всичко това може да видите, но не и да усетите от следващото видео:

  Част от останалите продукти на Structural Graphics с вградена електроника са видео визитни кртички, очила за добавена реалност и брошура за друга автомобилна компания, с която печелят награда за иновации.

  Източник: https://www.structuralgraphics.com