Тестове на дигитални машини на Коника Минолта

3942

Какво правите преди да направите избора си за купуване на дигитална печатна машина? Най-важния въпрос разбира се е финансовия, следват техническите спецификации, нива на компетенция на персонала, еко норми, енергоспестяване и др.

 

При избора обаче често везните се накланят от техническите възможности. Тогава, за да разберете повече за дигиталната печатна машина четете технически спецификации, четете по форуми мнения на хора, които имат подобни машини, питате приятели и колеги. Разбирате за положителни и отрицателни мнения на хора, които познавате или не познавате, и които често пречупват мнението си според техните нужди, икономическата среда. Често реакциите и коментарите са породени и от емоции и фенски пристрастия. От друга страна са уверенията за перфектен продукт на търговеца, който иска да ви продаде печатното оборудване. В такива моменти е важно да чуете или прочетете мнение и на трета страна, неангажирана с конкретна марка и достатъчно натрупан опит.

Това е задачата и на Testguide – да ви предложи безпристрастна информация за конкретна машина от гледната точка на собственика на печатницата и оператора на машината.

Информацията, която ще ви предложи Testguide не можете да намерите по форуми и в обявените технически спецификации на машината.

Testguide вече са тествали машината с различни хартии, формати на медии, не рядко са опитали да счупят машината вместо вас, за да проверят до къде са и възможностите.

Testguide са тествали и софтуера за управление и са стигнали до най-скритите му възможности.

Предлагам ви три теста на печатни машини на Коника Минолта правени през времето от Testguide. Дано да са ви полезни.

1. Тест на Konica Minolta Bizhub Press C1070

2. Тест на Konica Minolta bizhub PRESS C7000

3. Тест на Konica Minolta bizhub PRO C6500

Написа: Пламен Давидов