Три начина, по които печатниците да се възползват от sms услуги

  4423

  Напоследък мобилните комуникации играят все по-важна роля в нашето ежедневие. Както в личен, така и в професионален план. Мобилните устройства предлагат удобен начин да организираме своята работа. Ето три начина да предложим по-добро обслужване на своите клиенти.

  sms услуги за печатници

  Сигнализирайте, когато поръчката е изработена
  Разбира се, вие се обаждате по телефона или изпращате e-mail за да уведомите клента, че поръчката му е готова. Защо да не улесните процеса и да известите чрез sms?
  Някои от случаите, когато това е приложимо, са когато например поръчката е спешна. Клиентът получава мигновено информация, че вече разполага със своите печатни материали. Тази функция може сравнително лесно да се интегрира в системата за управление на работния ви процес и съобщението да се изпраща автомачитно.
  Когато клиентът сам взима продукцията, е много удобно да знае, кога да дойде при вас без да се налага да се доуточнявате по сто пъти по телефона.
  В случаите, когато вие правите доставката, sms-ът сигнализира, че трябва да има някой, който да приеме продукцията в офиса или в скада на клиента.

  Обявявате промоции и слециални оферти
  Един чудесен начин да възбудите интереса на своите клиенти, като им кажете, че точно сега е моментът да поръчат своите материали. Това е особено удачно в периоди на спад на обема от работа, например след Нова Година.

  Съберете обратна информация, за това как сте се представили
  Всички искаме клиентите ни да се връщат отново при нас, затова трябва да сме сигурни, че те са останали доволни от нашата работа. Събирането на такава информация много се подценява, което е неправилно. Освен това доверието от страна на клиента ще се повиши, след като види нашата загриженост за него и неговия бизнес.

  Предимствата на текстовите съобщения пред другите методи за комуникация трябва да бъдат развити и използвани индивидуално от всяка печатница. Това е един алтернативен канал за комуникация, който ако използвате правилно, бизнесът ви само може да спечели.
  Източник: thedigitalnirvana.com