Airbnb и Pantone предлагат зелен дом под наем

  2634

  GREENERY PANTONE 15-0343  е цветът на 2017 година. Той е символ на първите дни на пролетта. Можете да го усетите в специалния апартамент в Airbnb. Жилището се отдава под наем и е декорирано изцяло в зелено.

  Затова Pantone решават да си сътрудничи с Aibnb – най-големият сайт за отдаване на частни апартаменти и къщи под наем за пътуващи туристи.

  Двете компании решават да превърнат луксозна къща в лондонския квартал Clerkenwell в градски зелен оазис. Къщата е пълна със зеленина, свежи цветя, билки и подправки. Интериорът е направен така че гостите да се насладят изцяло на зеления цвят на годината.

  Къщата има зелена рецепция, спални и двор, които са направени в хармония с природата и зеления й цвят. Гостите могат да приготвят сами храната си като използват листа за чай и билки от саксиите в къщата. Има постелки за сутрешна йога в обособен за целта кът. На разположение е ароматна вана сред зеленина.

  Къщата е за четирима души, има две спални и 1 баня. Може да бъде наета за минимум 3 нощувки и цената й е 200 евро на вечер.

  Източник: AirBnB