Създаване на магичен свят чрез добавена реалност

750

Gardaland, най-известният увеселителен парк в Италия, избра използването на genARate платформата като един от основните начини за промотиране на сезон 2019.

добавена реалност Gardaland

Магията на Gardaland в съчетание с иновациите на Konica Minolta ражда изживяване, в който традиционната комуникация се свързва с дигиталната. В брошурата на увеселителния парк акцентите за сезон 2019 са подсилени чрез genARate. Посетителите изтеглят приложението genARate на своя смартфон и могат да изпитат магията на парка още в самото начало на своята обиколка чрез визуализация на видеоклипове, 3D изображения и анимации. Това позволява посетителите да се запознаят по един по-различен начин с новостите в парка, като чисто новия „Magic Hotel“, дългоочакваното събитие „Notte Bianca“ и вълнуващото специално откриване на „Night is Magic“.

genARate – перфектният начин за общуване с посетителите

Gardaland, разположен близо до езерото Гарда, е най-известният увеселителен парк в Италия с рекордни показатели по отношение на размера, посещенията и атракциите. Увеселителният парк винаги търси нови начини да общува със своите гости и има множество промоционални инициативи, които гигантът в тази индустрия организира всяка година, за да общува с обществеността.

 увеселителен парк в Италия

Gardaland избра Konica Minolta като партньор за създаването на съдържание с добавена реалност, за да увеличи ангажираността на своите клиенти.

GenARate на Konica Minolta е иновативна услуга за добавена реалност, която революционизира начина на възприемане на печата върху хартия. По прост и бърз начин той дава възможност на печатници, компании или маркетингови агенции да вдъхнат живот на печата чрез добавяне на дигитално съдържание към печатното съдържание.

genARate

Чрез добавената реалност Konica Minolta и нейният творчески партньор ANANAI анимират акцентите на сезона в брошурата на увеселителния парк. След изтегляне на приложението genARate на своя смартфон посетителите могат да изпитат магията на парка
още в самото начало на своята обиколка чрез визуализация на видеоклипове, 3D изображения и анимации. Това позволява на всички, които са заинтригувани, да се задълбочат в новостите на сезона, като чисто новия „Magic Hotel“, дългоочакваното събитие „Notte Bianca“ и вълнуващото специално откриване на „Night is Magic“.

Първите данни потвърждават, че тази нова технология, добавена в хартиените листовки на Gardaland, разпространени в над 300 пункта за продажба в Италия, е високо оценена и използвана от обществеността.

Повече информация можете да намерите на сайта на Коника Минолта.

Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД ул. Витошки камбани 9, Камбаните Грийн Офисис, ет. 4, 1766 София, www.konicaminolta.bg

Вижте и други публикации свързани с добавена реалност.

Публикации в Принтидея свързани с добавена реалност