KitKat персонализира 57 000 опаковки във Великобритания

  1013

  В началото на месец февруари в продажба ще бъдат пуснати промоционални пакети KitKat с уникален код, чрез който потребителите могат да спечелят персонализиран пакет.

  От компанията-производител Nestle обявиха, че 57 000 щастливци, въвели кода в страницата на KitKat във Великобритания ще получат по домовете си персонализирани пакети, съдържащи техните снимки и имена. Всеки ден в рамките на два месеца (февруари и март) ще бъдат изтегляни по 1000 победители.

  Печелившите ще бъдат уведомявани моментално и ще получават линк към специално създадена страница, където да качат снимка до 4Mb. Те ще могат да я преоразмеряват и позиционират, да персонализират текстовата част и да потвърдят адреса за получаване.

  Във Великобриания се наблюдава ръст на персонализираните кампании на опаковки от миналата година, когато бурканите на Marmite и Nutella позволяваха персонализация на етикета с името на клиента и това доведе до много по-високи нива на продажби.

  Източник: http://www.kitkat.co.uk/

  СПОДЕЛИ
  Антон Даскалов
  Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Фото ентусиаст с добро портфолио в Shutterstock: https://goo.gl/4S546x