Motif – безплатно приложение за снимки

  1314

  Днес представяме Motif – опростено, безплатно приложение за снимки, работещо под macOS, което помага за създаването на красиво подредени фотоалбуми, календари и картички. Чрез усъвършенствана технология с изкуствен интелект, то преглежда и подбира снимките с най-добра композиция, високо качество на изображения и премахва дублираните кадри. На втори етап представя оформление, изрязване и размер, така че да се получи ценен пакет от спомени за по-малко от минута.

  motif - безплатно приложение за снимки
  motif – безплатно приложение за снимки

  Казаното дотук не означава, че потребителите нямат контрол над настройките за визуализация на своя проект. Напротив, персонализирането на фотопроектите никога не е било по-лесно. Интуитивните инструменти наMotif дават пълна свобода на работата с цветове, теми, шрифтове, редактиране на изображения, оформление, или преоразмеряване, без необходимост от това да сте професионалист в областта.

  След изтегляне на приложението от itunes, е необходимо да изберете папка със снимки и от менюто да стартирате генерирането на албума. В сайта на разработчика има създадена и блог секция, която би могла да послужи като вдъхновение за идеи, относно това какво може да направите със снимките си.

  Източник: https://www.motifphotos.com/