Print Inspiration Rally

2197

Реновиран америкaнски автобус тръгва на турне, за да покаже вдъхновяващите приложения на печата в интериорния дизайн. Сайт на проекта: http://rally.fespa.com/

С помощта на различни материали, печат върху разнообразни повърхности и техники за рязане, автобусът ще бъде демонстрация на възможностите за създаване на интериорни решения. Първата спирка на автобуса ще бъде на Printed Interior Decoration Conference 2014, която ще се проведе на 27-28 октомври 2014 в Дюселдорф, Германия.

Целта на проекта е да събере на едно място дизайнери, архитекти и специалисти от креативните индустрии, за да им покаже, че широкоформатният печат е креативен инструмент за обогатяване на интериора.

Приложенията, които ще бъдат показани, са печат върху дърво, стъкло, метал, текстил, мебели, керамика и още много. Партньори на проекта са доставчици като: EFI, Epson, Roland, Agfa.

Следващата спирка на автобуса е изложението FESPA COLGNE 2015, което ще се проведе на 22-29 май 2015 в Кьолн, Германия.

Източник: Fespa.com

СПОДЕЛИ
Деси Тодорова
Създател и основен двигател на блога. Има дълъг опит в рекламата и онлайн медиите. Майстор в създаването на уеб съдържание. Приема печата като инструмент за създаване на уникални продукти и услуги.